ultra-europe-festival-2024

ultra 2023
19. kolovoza 2023.

ultra-europe-festival-2024

Splitski ULTRA 2024., jubilarno deseto izdanje

Festival ULTRA Europe sprema se za svoje deseto izdanje. Jubilarno izdanje festivala održat će se od 12. do 14. srpnja iduće godine u splitskom Parku mladeži, nakon čega kreće Destination ULTRA Europe, glazbeni događaj na Braču, Hvaru i Visu.

Prvo izdanje ULTRA Europe Festivala bilo je održano 2013. kao dvodnevno događanje na Poljudu. Već je debitantsko izdanje privuklo posjetitelje iz čak 70 država, a danas je ULTRA sedmodnevni događaj koji si se odvija u 4 grada i na 10 pozornica.  Split se od samih početaka festivala prikazao kao odlična destinacija za održavanje festivala, a do dana današnjega, festival je generirao preko 2 200 000 noćenja.

“Od prvog smo dana istinski vjerovali da će ovaj projekt biti uspješan i posebno smo zahvalni svima onima koji su od početka dijelili to uvjerenje s nama, koji nas i dalje motiviraju da svake godine budemo još bolji i da nastavimo razvijati festival ULTRA Europe koji je po brojnim faktorima jedinstven na ovim prostorima. Split je otvorio svoja vrata i svoja srca milijunima posjetitelja, pokazao kako je to biti pravi domaćin raznim kulturama i nacijama. Za nevjerojatni uspjeh ove glazbene priče ključna je sinergija cijele naše obitelji, građana Splita, nadležnih tijela i institucija, svih naših partnera, posjetitelja i izvođača“, govori Joe Bašić ispred organizacije festivala.

Osim uobičajene ULTRE, publici će biti pruženo posebno izdanje festivala, Destination ULTRA Europe koje vodi na put od Splita, Brača do Hvara i Visa.

RASPORED DOGAĐANJA DESTINATION ULTRA 2024:
12.-14. srpnja – ULTRA Europe, stadion Park mladeži, Split
15. srpnja – Regatta Party, 585 Club, Bol, Brač
16. srpnja – ULTRA Beach, Carpe Diem Beach Club, Pakleni otoci, Hvar
16. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Club, Pakleni otoci, Hvar
17. srpnja – RESISTANCE VIS, tvrđava Fort George, Vis

Kako do ulaznica za jubilarno izdanje ULTRA Europe?

Ograničen broj ulaznica za sva tri dana festivala moći će se nabaviti od 10. listopada u 10 sati i 10 minuta po early bird cijeni od 89 eura. Cijena trodnevnih VIP ulaznica iznosit će 289 eura, a fan pit karte stajat će 139 eura. Ulaznice će se moći kupiti preko sustava

Comments are closed.

  • https://cmr-hosting.com/8430/stream;
  • DJ Grga Radio