JOLE & LUKA BASI – Nisam ja od jučer

Crvena jabuka ima novi album “2016”, na omotu i Baščaršijski trg
5. rujna 2016.
JOLE & LUKA BASI – Nisam ja od jučer
20. prosinca 2016.

JOLE & LUKA BASI – Nisam ja od jučer

U novom singlu zaraznog ritma “Nisam ja od jučer” jednom od najvećih zabavljača na hrvatskoj glazbenoj sceni, popularnom Joli, pridružuje se mladi pjevač Luka Basi, koji je Jolu oduševio pozitivnom energijom i moćnim glasom.

“Kada sam čuo pjesmu odmah sam znao da je baš za mene jer glazbom koju izvodim želim ljudima donositi radost i ako bar na nekoliko minuta zaborave svakodnevne brige, ispunjen sam i sretan. Ova pjesma instantno popravlja raspoloženje, modernog je ritma sa grčkim prizvukom koji vuče na ples i vjerujem da će se publici jako svidjeti. Iako je Luka novo ime na našoj estradi, oduševio me svojom energijom, bojom glasa, ali najviše s tim što je čovjek na mjestu“, kaže Jole o novoj suradnji.

Jole me oduševio kao čovjek i glazbenik

Redatelj Niko Karo snimio je atraktivan video spot u produkciji Karo Medie. Luka Basi ne skriva zadovoljstvo snimljenim duetom te kaže:
“Ostvarili su mi se snovi! Prezadovoljan sam pjesmom, a Jole me oduševio kao čovjek i glazbenik. Ne mogu opisati koliko sam sretan što mi se pružila prilika da surađujemo i mogu reći sve najbolje o njemu. Dao mi je puno vrijednih savjeta i vjerujem da su moja mladost i njegovo iskustvo stvarno dobitna kombinacija.”

Za glazbu ovog plesnog hit singla zaslužan je Raay, dok je poznati autor mnogih hitova Fayo napisao intrigantan tekst koji opisuje fatalan susret dvoje ljudi u ludom noćnom provodu. Vrhunsku pop produkciju i aranžman potpisuje ekipa Raay Music-a (Raay i Krešimir Tomec).

Comments are closed.

  • https://cmr-hosting.com/8430/stream;
  • DJ Grga Radio